logo

Main menu

  • Hlavná Stránka
  • Kontakt
  • O Nás
  • Poloha
  • Slobodný prístup k info
  • Povinne zverejňované informácie
  • Napíšte nám
  • VZORY PREVÁDZKOVÝCH PORIADKOV
  • Organizačná štruktúra
  • VOĽNÉ PRACOVNÉ MIESTA
  • KORONAVÍRUS
  • EVIDENCIA REPATRIANTOV
  • CALL CENTRUM NÁRODNÉHO CENTRA ZDRAVOTNÍCKYCH INFORMÁCIÍ
  • OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
  • Dôležité a overené informácie o COVID-19 a aj o eKaranténe
  • POVINNE ZV. INF.
  • ZRUŠENIA MOM
  • MOM
  • COVID MANUÁLY
  • SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV
  • budova2
  • Budova_size

Hygiena výživy

Personálne obsadenie

Predmet činnosti

Legislatíva

RAPEX – Hlásenia výstražného systému o nebezpečných výrobkoch

INFORMÁCIE PRE SPOTREBITEĽOV – Hlásenia o škodlivých výrobkoch

 

Vzory prevádzkových poriadkov

  • Zariadenie spoločného stravovania

  • Vzor trhového poriadku

  • Prevádzkový poriadok pre stánkový alebo ambulantný predaj

 

Informácie:

 Odpad z jedální spôsobuje problémy-článok

V krčme, kde sa fajčí  Vám nesmú podať ani   zákusky a zmrzlinu, hrianky či  bagety , ale ani oriešky opražené priamo na prevádzke. 

Čítajte celý článok

Novela zákona o ochrane nefajčiarov Metodické usmernenie

Usmernenie k zberu a manipulácii s biologicky rozložiteľným kuchynským odpadom zo zariadení spoločného stravovania

Zmeny v zdravotnej a odbornej spôsobilosti

Správa o úradnej kontrole potravín za rok 2013

Označenie alergénov 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 Copyright by RUVZDK. Všetky práva vyhradené. Coded&Designed by © Dimitrij Fedoryno 2014.

  • Administrácia